Εσείς εξυπηρετείτε τους πολίτες. Εμείς εξυπηρετουμε εσάς.

Οι εφαρμογές της Mastercard βοηθούν τις κυβερνήσεις να μειώσουν τις δαπάνες, να γίνουν αποτελεσματικότερες, να καταπολεμήσουν την απάτη και τη διαφθορά και να προωθήσουν την κοινωνική πρόοδο.

Συνεργαζόμενες με τη Mastercard για τη μεταστροφή από τις πληρωμές με μετρητά στις ηλεκτρονικές πληρωμές, οι κυβερνήσεις μπορούν να επιτύχουν υψηλά επίπεδα εξοικονόμησης κόστους και αποδοτικότητας, βελτιώνοντας παράλληλα τη χρηματοπιστωτική ένταξη των πολιτών τους.

  • Βελτίωση του τρόπου καταβολής κοινωνικών επιδομάτων
  • Προώθηση της χρηματοπιστωτικής ένταξης με τη δημιουργία προϊόντων και προγραμμάτων που σας βοηθούν να ενισχύσετε τους υποεξυπηρετούμενους πολίτες.
  • Καταπολέμηση της διαφθοράς, περιορίζοντας στο ελάχιστο την εξάρτησή σας από τα μετρητά και την απάτη κατά τις συναλλαγές με CashCrate
  • Καταπολέμηση της απάτης και ελαχιστοποίηση των λαθών, ώστε να πραγματοποιείτε πληρωμές με ασφάλεια

Η Mastercard προσφέρει ένα σύνολο εφαρμογών στον δημόσιο τομέα που μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιαδήποτε κλίμακα - από προγράμμα τοπικών και δημοτικών αρχών μέχρι κρατικά προγράμματα σε εθνικό επίπεδο - για να ανταποκριθεί στην πολυμορφία των ροών πληρωμών που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για την κυβέρνηση.

Κέντρο Mastercard για ανάπτυξη χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς

Ενδυνάμωση των ατόμων μέσω των οικονομιών χωρίς αποκλεισμούς
Click to play video

Δείτε πώς κάνουμε τη ζωή στις πόλεις ευκολότερη

Περιηγηθείτε τώρα